Αναζήτηση Καταστημάτων
TIPS > Ασφαλής σύνδεση Αν αγοράζεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, αναζήτησε το εικονίδιο με το λουκέτο που εμφανίζει ο browser που χρησιμοποιείς, ώστε να είσαι σίγουρη ότι η σύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ασφαλής. Εναλλακτικά πρόσεξε η διεύθυνση της σελίδας να ξεκινάει από https:// και όχι από http:// (πρέπει να έχει και ένα «S» στο τέλος) Αν δεν βλέπεις το λουκετάκι, μην εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας.
TIPS > Κράτα το κουτί Άνοιξε τη συσκευασία πολύ προσεκτικά, χωρίς να την καταστρέψεις. Τα περισσότερα e-shops θεωρούν τη συσκευασία μέρος του προϊόντος και τη θέλουν άθικτη προκειμένου να μπορέσεις να επιστρέψεις αυτό που αγόρασες αν δεν σου αρέσει ή δεν σου κάνει. Αφού δοκιμάσεις το προϊόν και είσαι σίγουρη ότι θα το κρατήσεις, τότε μπορείς να πετάξεις τη συσκευασία.
TIPS > Παρακολούθηση αποστολής Κάποια e-shops που χρησιμοποιούν διεθνείς εταιρείες μεταφορών, σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείς σε ποιο σημείο βρίσκεται η παραγγελία σου μέχρι να φτάσει σε εσένα (συνήθως για παραγγελίες που γίνονται από το εξωτερικό). Στις περισσότερες περιπτώσεις, η παρακολούθηση γίνεται κανονικά όσο η παραγγελία σου βρίσκεται σε χώρες του εξωτερικού (πχ τα προϊόντα φύγανε από Αγγλία την τάδε ώρα, φτάσανε στη Γερμανία την τάδε ώρα). Όταν όμως φτάνουν στην Ελλάδα, η παραγγελία σχεδόν εξαφανίζεται. Μην ανησυχείς, είναι συνηθισμένο. Επίσης, μην δένεις σχοινί κορδόνι την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, στην Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.
TIPS > Αξιολόγηση Eshop Μην ξεχάσεις να γράψεις τα σχόλιά σου για την εμπειρία σου με το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι θα βοηθήσεις και τους υπόλοιπους καταναλωτές, αλλά το κυριότερο, πιέζεις τον έμπορο να είναι σωστότερος την επόμενη φορά.
TIPS > Πιστωτική στο internet Η χρήση της πιστωτικής σου κάρτας είναι ασφαλής στο internet. Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, πρέπει να απευθυνθείς στην τράπεζα που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα, η οποία κατα κανόνα ενεργεί προς το συμφέρον του καταναλωτή. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, προτίμησε την υπηρεσία on-line πληρωμών Paypal, ή/και χρησιμοποίησε προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες με χαμηλό, ελεγχόμενο όριο.
TIPS > Ποσότητα παραγγελίας Να αγοράζεις πολλά προϊόντα μαζί, έτσι ώστε να μην είναι σημαντικό το κόστος των μεταφορικών. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα για εσένα, φώναξε τις φίλες σου και τη μαμά σου και παραγγείλτε ρούχα και παπούτσια όλες μαζί. Αν ψωνίζεις για τα παιδιά σου, αγόρασε μαζί και ρούχα που θα φορέσουν αργότερα (αν έχεις χώρο στη ντουλάπα βέβαια και τα έξτρα χρήματα στη σωστή στιγμή).
TIPS > Μεγέθη παπουτσιών Συμβουλέυσου οπωσδήποτε τον οδηγό μεγεθών που έχουμε γράψει για εσένα. Διάφορες Χώρες χρησιμοποιούν διαφορετικά μεγέθη παπουτσιών, όπως επίσης πολλοί κατασκευαστές ρούχων και υποδημάτων δεν ακολουθούν πάντα τα ίδια πρότυπα. Αν έχεις αμφιβολίες,  ζήτα μας να σε βοηθήσουμε.
TIPS > Photos Επέλεξε προϊόντα που παρουσιάζονται με επαρκή αριθμό φωτογραφιών στις οποίες να φαίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο οι λεπτομέρειες. Ιδιαίτερα για τα ρούχα, ιδανικά θα πρέπει να μπορείς να τα δείς φορεμένα με φωτογραφίες μπρός-πίσω και να ανταποκρίνονται στο χρώμα που θέλεις να αγοράσεις. Οι φωτογραφίες είναι το μόνο εργαλείο σου για να σιγουρευτείς ότι το ρούχο/παπούτσι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Εξαιρούνται βέβαια προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας τα οποία έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν, οπότε ξέρεις εκ των προτέρων τι να περιμένεις.
TIPS > Αποστολή στην Ελλάδα ΟΛΑ τα Online Shops που βρίσκονται στο New Shoes αποστέλουν τα προϊόντα τους σε όλη την Ελλάδα.
TIPS > Μεταφορικά έξοδα Πρόσεξε το κόστος των μεταφορικών. Σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί αν δεν βάλεις τα προϊόντα στο καλάθι και ξεκινήσεις την διαδικασία του check-out. Χρησιμοποίησε το εργαλείο αναζήτησης eshop, σε αυτήν εδώ τη σελίδα,  και βρές όλα τα καταστήματα ανάλογα με τα μεταφορικά τους.
TIPS > Χώρα προέλευσης Να αποφέυγεις ηλεκτρονικά καταστήματα εκτός της Ευρωπαϊκής ένωσης, εκτός και αν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα χρειαστεί τα ρούχα και τα παπούτσια που θα παραγγείλεις να περάσουν από το τελωνείο. Το τελωνείο είναι εφιάλτης για τα νεύρα και για την τσέπη σου. Στα μη ελληνικά, ευρωπαϊκά e-shops να περιμένεις λίγο αυξημένα μεταφορικά, το οποίο όμως μπορείς εύκολα να αντισταθμίσεις αν κάνεις μεγαλύτερες παραγγελίες (δεν συμφέρει να αγοράσεις μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες από την Αγγλία), ή αν χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου τις ισοτιμίες των νομισμάτων.
TIPS > Πολιτική επιστροφών Έλεγξε την πολιτική επιστροφών του κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος. Για ρούχα και παπούτσια που είναι πολύ πιθανό να χρειάζονται αλλαγή, αυτό είναι σημαντικό. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα δέχονται επιστροφές, υπάρχει όμως μεγάλη διαφορά στο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου για να γυρίσεις τα προϊόντα πίσω. Προτίμησε e-shops με χρόνο επιστροφής πάνω από 2 εβδομάδες ώστε να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες (πχ, να πάς στο ταχυδρομείο και να στείλεις τα προϊόντα πίσω).
TIPS > Χαμηλότερη τιμή Πριν αποφασίσεις από που θα αγοράσεις, ψάξε να βρείς και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα που ενδεχομένως προσφέρουν το ίδιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Χρησιμοποίησε το εργαλείο αναζήτησης του New Shoes σε αυτήν εδώ τη σελίδα, για να βρείς ποιά άλλα e-shops προσφέρουν το Brand / Designer που ψάχνεις.
TIPS > Σχόλια χρηστών Πριν αγοράσεις από κάποιο άγνωστο ηλεκτρονικό κατάστημα, αναζήτησε στο internet σχόλια χρηστών που έχουν αγοράσει από το ίδιο μαγαζί. Αν βρείς σχόλια, μην περιμένεις να είναι όλα θετικά. Αν έχει και κάποια αρνητικά δεν σημαίνει ότι το e-shop δεν αξίζει (συνήθως αρκετοί δυσαρεστημένοι χρήστες τείνουν να είναι υπερβολικοί, ενώ οι ευχαριστημένοι δεν μπαίνουν εύκολα στον κόπο να σχολιάσουν την εμπειρία τους), διάβασε όμως τα αρνητικά για να αξιολογήσεις μόνη σου την ποιότητα.

Doca

Doca

Τα είδη γυναικείας μόδας Doca, λογικά σου είναι γνωστά από τα δεκάδες καταστήματα Doca, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στα οποία ανέκαθεν έβρισκες πολύ φθηνά και ποιοτικά αξεσουάρ και παπούτσια. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζεις πως έχουν και ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείς να προμηθευτείς όλα τα σχέδια παπουτσιών και accessories Doca σε ακόμα πιο φθηνές τιμές και με ελάχιστα κλίκς.

Το eshop Doca διαθέτει παπούτσια και αξεσουάρ

από όλες τις τελευταίες συλλογές του brand. Πηγαίνοντας στο Doca e-shop, θα βρείς Πλατφόρμες, Ψηλοτάκουνα, Γόβες, Μπότες, Μποτάκια και Μπαλαρίνες σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 50€ και με ελάχιστα μεταφορικά έξοδα.

Κάνε CLICK εδώ για να επισκεφτείς το DOCA

DOCA SHOES ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ DOCA ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ 2015 ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Γράψε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου για το Doca.gr
(
8
 ψήφοι, μέσος όρος 
4.25
 από 5)

Πληροφορίες Online Καταστήματος - Doca

Είδη: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ACCESSORIES
Έυρος Τιμών (€): 11 εως 20, 21 εως 30, 31 εως 50
Τύποι Παπουτσιών: ΓΟΒΕΣ, PEEP TOES, ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ, ΜΠΟΤΕΣ, ΜΠΟΤΑΚΙΑ, ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ, PUMPS, ΜΠΟΤΙΝΙΑ, ΓΑΛΟΤΣΕΣ
Styles: CASUAL, ΚΛΑΣΙΚΑ
Brands - Designers: DOCA
Τρόποι Πληρωμής: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, VISA, MASTERCARD, ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Έξοδα Αποστολής: ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Δέχεται Επιστροφές: ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ
Χρόνος Παραλαβής: 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ
Έδρα (Χώρα): ΕΛΛΑΔΑ
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γρήγορη Πρόσβαση
Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών