17.05.12

Έντονο στίλ με πλατφόρμες από την EXE Tsakiris Mallas

Πές την άποψη σου ή απλά αξιολόγησε το eshop
Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, θα σου αρέσει και αυτό :
Άρθρα για το e-shop, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν :

Ένα ιδιαίτερο στίλ, αυτές οι πλατφόρμες από την συλλογή Tsakiris Mallas EXE 2012, θα δώσουν ένα quirky και bohemian αέρα στο look σου.


Συνδύασε τες ιδιαίτερα με πρωινές εμφανίσεις, με τα αγαπημένα σου φθαρμένα ανοιχτόχρωμα denim, μια έντονη τάση αυτό το Καλοκαίρι, αλλά και με εμπριμέ σύνολα, μιας και η τάση print on print, είναι έντονα αισθητή εδώ και πολλές σεζόν.


Θυμήσου πως ο τρόπος για να αποφύγεις τα λάθη, σε τόσο έντονα styling, είναι να συνδυάσεις over sized prints με μικρότερα ντεσέν, αλλά και να εναλλάσσεις μεταξύ λουλουδάτων εμπριμέ, ριγέ και γεωμετρικών.


Προσπάθησε να μείνεις σε μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων, και χτίσε το look σου γύρω από αυτήν, επέλεξε ένα natural make up και κυρίως απόφυγε τα πολλά κοσμήματα, επιλέγοντας λιγότερα κομμάτια με πλακάτα χρώματα.


Παπούτσια Tsakiris Mallas μπορείς να βρείς online. Για περισσότερα ωστόσο, σχέδια θα πρέπει να πάς από κάποιο κατάστημα.


tsakiris mallas fashion 02

tsakiris mallas fashion 06

tsakiris mallas fashion 01tsakiris mallas fashion 04tsakiris mallas fashion 05tsakiris mallas fashion 07

"Έντονο στίλ με πλατφόρμες από την EXE Tsakiris Mallas", δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Τάσεις & Προτάσεις την 17 Μαίου 2012
Είσαι στο άρθρο "Έντονο στίλ με πλατφόρμες από την EXE Tsakiris Mallas"

Ό,ΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ