06.12.12

Φθηνές Τσάντες για τον Χειμώνα 2013

Σχετικό με
Φθηνές Τσάντες για τον Χειμώνα 2013

Η τσάντα είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ μιας γυναίκας. Χαρίζει στυλ σε κάθε μας εμφάνιση και είναι ωραίο να έχουμε μερικές ωραίες τσάντες, να εναλλάσουμε κάθε φορά που δοκιμάζουμε ένα διαφορετικό στυλ. Φέτος τον Χειμώνα είναι πολύ της μόδας οι τσάντες που σχηματίζουν έντονες γωνίες. Δηλαδή οι τετράγωνες και οι ορθογώνιες τσάντες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας! Επίσης οι τσάντες-φάκελοι είναι ακόμα ένα είδος τσάντας που αρέσει πολύ και ενδείκνυται για τις βραδινές μας ενφανίσεις. Ένα άλλο είδος τσάντας είναι οι κλασικές extra large τσάντες, αλλά φορεμένες στο χέρι σαν να κρατάς φάκελο.

Τσάντες Φάκελοι Χειμώνας 2013

Τα περίεργα και περίτεχνα κλεισίματα είναι ακόμα ένα βασικό trend στις τσάντες του Χειμώνα 2013! Όσον αφορά τα χρώματα, κυριαρχεί το κόκκινο, το λευκό αλλά και οι αποχρώσεις του μπλε! Το μπεζ, το μαύρο, το γκρι και το καφέ αποτελούν σταθερές αξίες. Εννοείται πως δεν είναι απαραίτητο να δώσεις πολλά χρήματα για να αποκτήσεις μερικές όμορφες τσάντες. Επέλεξε μία τσάντα για την καθημερινότητά σου, άνετη και στυλάτη, και μία τσάντα για τις πιο βραδινές και glamorous εμφανίσεις σου!

Δές στις παρακάτω εικόνες μερικές από τις πιο φθηνές τσάντες του Χειμώνα 2013 που διαλέξαμε για εσένα, ή κάνε κλίκ εδώ για να τις αγοράσεις.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών