25.06.12

Κοσμήματα και Accessories Most Chic - Καλοκαίρι με στύλ

Κοσμήματα και Accessories Most Chic - Καλοκαίρι με στύλ

Το Most Chic επιστρέφει, ανανεωμένο, καλοκαιρινό και... άκρως διαδικτυακό. Με ένα μόνο κλικ απόκτησε υπέροχες δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή στο σπίτι.

Τα ξύλινα βραχιόλια με τυρκουάζ και κοράλλια της Vassilias μετατρέπουν τις απλές καλοκαιρινές εμφανίσεις σου σε fashion statements δίνοντας μία νότα glamour και δροσιάς, ενώ συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τα 'magic' mushrooms και τα υπέροχα ψάρια του Huffy υπόσχονται να σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού, ενώ η σειρά "drops" σε καλοκαιρινά χρώματα, δίνει μία νότα επισημότητας αποφεύγοντας την υπερβολή και διατηρώντας τη δροσιά και την απλότητα της εποχής.

Τέλος, τις boho εμφανίσεις σου επιμελούνται τα βραχιόλια LITO και τα ethnic κοσμήματα της Sarah Spiridou. Εκτός φυσικά από κοσμήματα, θα βρείς τεράστια ποικιλία αξεσουάρ, όπως υπέροχες καλοκαιρινές τσάντες στο χρώμα της μέντας και της άμμου, Rien, τις οποίες μπορείς να τις κρατήσεις από το γραφείο μέχρι την παραλία, αλλά και πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα για να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Μπές σε καλοκαιρινή διάθεση με αξεσουάρ που θα λατρέψεις, στην www.most-chic.com

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών