18.05.12

Κοσμήματα “Maggoosh” Για Κάθε Μοναδική Ιστορία του Καλοκαιριού

Κοσμήματα “Maggoosh” Για Κάθε Μοναδική Ιστορία του Καλοκαιριού

Όπως υποστηρίζουμε οι περισσότεροι κάθε ρούχο και αξεσουάρ θα πρέπει να αφηγείται μία ιστορία για όποιον το φοράει. Το προσωπικό στυλ είναι συνώνυμο της μοναδικότητας και σημαντικότητας του καθενός μας. Με βεβαιότητα, είναι μέρος της ταυτότητάς μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί έμπνευση για τους γύρω μας και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει εξαιρετικά καλά η Margarita Chrissakis.

Έχοντας με τα κοσμήματα της μαμάς της μία «σχέση» πάθους και αγάπης, η Margarita Chrissakis ήδη από πολύ μικρή ηλικία είχε ανακαλύψει την κλίση της. Το περασμένο έτος, μάλιστα, αποφάσισε να βασιστεί σε αυτή τη σχέση της για τη δημιουργία του δικού της brand κοσμημάτων, “Maggoosh”, μετατρέποντας έτσι το πάθος της σε καριέρα.

Με φυσικές αποχρώσεις που αποδεικνύονται ιδανικές για να περιγράψουν το κάθε της ταξίδι από το οποίο αντλεί την έμπνευσή της, τα κοσμήματα «ξεπροβάλλουν» μέσα από συνδιασμούς των ωραιότερων ημιπολύτιμων λίθων, μοναδικών υφασμάτων, αλλά και υλικών από όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι την αίσθηση πως το κάθε κόσμημα «μιλά» στους ανθρώπους.

Σήμερα, η “Maggoosh” μετρά ήδη τέσσερις διαφορετικές συλλογές που η καθεμία «εξιστορεί» την δική της μοναδική ιστορία. Σίγουρα, μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται και κάτι ιδανικό για τον καθένα μας.

Τα κοσμήματα “Maggoosh” θα τα βρείς online στο squarecircleshop.com.

Κάνε κλίκ στις φωτογραφίες για να θαυμάσεις την συλλογή “Maggoosh”.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών