Συχνές ερωτήσεις

Αφού βρείς τα παπούτσια που σου αρέσουν, κάνωντας κλικ πάνω στην εικόνα τους ή στο κουμπί "Δές το στο κατάστημα", θα οδηγηθείς στο αντίστοιχο κατάστημα που διαθέτει το συγκεκριμένο ζευγάρι, από όπου μπορείς να το αγοράσεις.
Το τηλέφωνο μας το διαθέτουμε μόνο για εταιρικούς σκοπούς. Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας ή να στείλεις μήνυμα στο facebook.
Όχι! Το new-shoes.gr είναι αποκλειστικά διαδικτυακό.
Εξαρτάται από το κάθε κατάστημα. Συνήθως αναφέρουμε τα μεταφορικά έξοδα στη σελίδα του κάθε προϊόντος, εκτός και αν είσαι μέσω smartphone.
Το new-shoes.gr δεν εμπορέυεται προϊόντα. Η αποστολή μας είναι να παρουσιάζουμε γυναικεία παπούτσια, συγκεντρωμένα από τα πιο αξιόλογα Ελληνικά και διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα. Ως εκ τούτου, δεν δεχόμαστε εμείς πληρωμές, αλλά το κατάστημα στο οποίο θα σε οδηγήσουμε, το οποίο διαθέτει το παπούτσι που θέλεις.
Τα παπούτσια που διαθέτουμε στη σελίδα μας τα ανανεώνουμε κάθε βράδυ μεταξύ 2 και 6 τα ξημερώματα. Εάν κάποιο σχέδιο έχει εξαντληθεί κατα τη διάρκεια της ημέρας, αυτό θα συνεχίσει να φαίνεται στη σελίδα μας μέχρι την επόμενη ανανέωση.
Τα παπούτσια που διαθέτουμε στη σελίδα μας τα ανανεώνουμε κάθε βράδυ μεταξύ 2 και 6 τα ξημερώματα. Εάν κάποιο σχέδιο έχει αλλάξει τιμή κατα τη διάρκεια της ημέρας, αυτό θα συνεχίσει να φαίνεται στη σελίδα μας με την παλιά τιμή μέχρι την επόμενη ανανέωση.
Αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα :
1. Ότι δεν έχει πέσει η τιμή κανενός από τα παπούτσια της λίστας σου ακόμα, ή
2. Ότι τα email που σου έχουμε στείλει έχουν καταλήξει στο φάκελο με τα spam emails σου. Έλεγξε το spam folder σου, και αν βρείς email μας, πρόσθεσε την ηλεκτρονική μας διέυθυνση στη λίστα με τα επιτρεπόμενα emails (whitelist)
Φυσικά και μπορούμε. Έχουμε ήδη βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες να βρούνε αυτό που ψάχνουν. Επικοινώνησε μαζί μας εξηγώντας, όσο το δυνατόν καλύτερα, τι ψάχνεις.
Το πιο πιθανό είναι πως το κατάστημα που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν, αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Ξανα προσπάθησε αργότερα και αν το πρόβλημα επιμείνει, ενημέρωσε μας.
Το new-shoes.gr δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα. Το new-shoes.gr αποτελεί ένα διαδικτυακό τόπο όπου παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα, γυναικεία παπούτσια από εκατοντάδες eshops, και σου παρέχουμε φίλτρα και εργαλεία αναζήτησης ώστε να βρείς αυτό που ψάχνεις έυκολα και γρήγορα, και φυσικά, στη καλύτερη δυνατή τιμή.
Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών