20.08.13

Δούκας Χατζηδούκας Παπούτσια - Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 2014

Πρόκειται για τον σχεδιαστή γυναικείων παπουτσιών με τον οποίο είναι ερωτευμένες όλες οι γυναίκες, είτε με τον ίδιο, είτε με τις εκπληκτικές δημιουργίες του. Φυσικά εννοούμε τον διάσημο, σε όλη την Ελλάδα πλέον, Δούκα Χατζηδούκα, ο οποίος έχει βαλθεί να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα παπουτσια που κυκλοφορεί κάθε σεζόν. Βέβαια για την τωρινή του φήμη ευθύνεται και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως αποδεικνύει αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του, κυρίως όμως διότι τα παπούτσια Δούκας Χατζηδούκας είναι απλά εκπληκτικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και εκεί που πιστέψαμε πως δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει κάτι πιο όμορφο, αυτός ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα της σειράς Dukas Shoes, σε τιμές πιο χαμηλές απ'ότι συνήθως, για τη σεζόν Φθινόπωρο 2013 - Χειμώνας 2014 και μας εκτροχίασε! Φέτος, εκτός από τις κλασικές πλέον μυτερές γόβες με το τακούνι σε σχήμα γυναικείας σιλουέττας, θα κυκλοφορήσει και pumps με το ίδιο αλλά λίγο πιο ψηλό τακούνι, το οποίο σε συνδυασμό με την πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, καταλήγει σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια υποδημάτων που έχουμε δει ποτέ.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ένα νέο σχέδιο ήρθε να προστεθεί στο συλλογή Dukas Hatzidoukas Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014 , το οποίο διαθέτει τακούνι σε σχήμα πινέλου για μέικαπ! συνδυασμένο με ψηλή πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος....σίγουρα ένα παπούτσι το οποίο θα συζητηθεί πολύ φέτος.

Οι τιμές των παπουτσιών Δούκας Χαζτηδούκας, ακόμα και μετά την φετινή μείωση, παραμένουν απαγορευτικές για τις περισσότερες, ωστόσο εάν είσαι μία από τις τυχερές που μπορεί να τα αποκτήσει, θα μπορείς να τα παραγγείλεις σε λίγες ημέρες από το dukas online shop. Δούκας Χατζηδούκας καταστήματα δεν υπάρχουν, οπότε μην ψάχνεσε άδικα, πήγαινε απ'ευθείας στο eshop και κάνε δικά σου τα Δουκας Χατζηδουκας παπουτσια του 2013 στις καλύτερες δυνατές τιμές, τις οποίες μπορείς να μάθεις κάνοντας κλίκ στις παρακάτω εικόνες.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών