08.01.16

Νυφικά Παπούτσια Δούκας Χατζηδούκας 2016 - Η Νέα Συλλογή Blanc

Τον Δούκα Χατζηδούκα το πιο πιθανό είναι πως τον γνωρίζεις ήδη από τα πανέμορφα παπούτσια του, καθώς και από τις συχνές εμφανίσεις του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σε περίπτωση όμως που δεν ξέρεις ποιός είναι αυτός ο ... "πολύ όμορφος" κύριος, απλά θα σου αναφέρουμε πως πρόκειται για τον πιο διάσημο Έλληνα σχεδιαστή high end γυναικείων υποδημάτων.

Κάθε χρόνο όλες οι λάτρεις των παπουτσιών αναμένουμε πως και πως την παρουσίαση της νέας του συλλογής, κυρίως για να φτιαχτούμε, αφού συνήθως τα παπούτσια του είναι πανάκριβα και - σνίφ σνίφ - απλησίαστα για εμάς τις κοινές θνητές.

Υπάρχει όμως στην ζωή των περισσότερων γυναικών, μία νύχτα (ή και περισσότερες) όπου ανεβαίνουμε στην κατηγορία των ημίθεων (ή τέλος πάντων έτσι νοιώθουμε), και αυτή φυσικά είναι η νύχτα του γάμου μας. Και για αυτή την υπέροχη βραδιά μας αξίζει το καλύτερο, όπως άλλωστε και σε κάθε θεά. Και τι καλύτερο απο ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια Dukas.

Η νέα συλλογή για τη σεζόν 2016, ονόματι Blanc, διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα παπούτσια του διάσημου σχεδιαστή γνωστά. Υπέροχες γραμμές, ψηλά τακούνια σε σχήμα γυναικείας σιλουέττας αλλά και το νέο σχέδιο με τακούνι απο Plexiglass ή με χρυσή διακοσμητική χάντρα. Φέτος, ωστόσο, δεν χρειάζεται να οργώσεις τα καταστήματα για να τα βρεις αφού πλέον είναι διαθέσιμα και από το επίσημο online shop Dukas Chatzidoukas

Απόλαυσε στις παρακάτω εικόνες τη νέα συλλογή με νυφικά παπούτσια Δούκας και κάνε κλίκ για να μάθεις την τιμή τους καθώς και που μπορείς να τα αγοράσεις.

Τέλος, να σημειώσουμε πως τα Dukas Bridal Shoes Blanc είναι χειροποίητα και αφού τα παραγγείλεις online θα πρέπει να περιμένεις να κατασκευαστούν στα μέτρα σου, οπότε plan ahead!

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών