06.06.13

Παπούτσια Charlotte Olympia - Συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 2014

Η Διάσημη σχεδιάστρια Charlotte Olympia παρουσίασε τα πρώτα σχέδια από τη νέα της collection για την επερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 2014.

Τα παπούτσια της συλλογής είναι εμπνευσμένα από την χρυσή εποχή του Hollywood (50s - 60s) σε πιο μοντέρνα εκδοχή. Όλα τα σχέδια ακολουθούν το στύλ που μας έχει συνηθίσει η Charlotte Olympia, με έντονα, πολλές φορές extreme σχεδιαστικά στοιχεία και details, που ή θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετά παπούτσια, ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες, που είναι πιο mainstream και θα τα φορούσαμε άνετα...εάν φυσικά δεν είχανε τις εξωφρενικές τιμές των 1000€ ανα ζευγάρι, αν και αναμενόμενο για υποδήματα τέτοιου βεληνεκούς.

Πάρε μια πρώτη γεύση για το τι μας επιφυλάσσει ή μόδα των παπουτσιών για τον Χειμώνα που μας έρχεται μέσα από τη νέα συλλογή Charlotte Olympia Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014 στις παρακάτω εικόνες, και κάνε κλίκ για να μάθεις την τιμή τους και που μπορείς να τα αγοράσεις online, ή τέλος πάντων να τα θαυμάσεις από κοντά.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών