06.07.11

Που θα βρω παπούτσια Ralph Lauren?

Σχετικό με

Από αυτή τη σεζόν η συλλογή Ralph Lauren θα βρίσκετε στα καταστήματα Καλογήρου (Κολωνάκι-Ηροδότου, Golden Hall, Γλυφάδα, Τηλ. Κεντρικής Διάθεσης 210-3356000)!

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση e-shop (αποκλειστικά στο NewShoes) και να βρείς όλα τα online shops που θα σου στείλουν τα αγαπημένα σου Ralph Lauren έξω από την πόρτα σου (Όλα τα e-shop που παρουσιάζονται στο NewShoes στέλνουν και Ελλάδα)

Ο Ralph Lauren, ένας ζωντανός θρύλος στο σύμπαν της μόδας, έχει μαγέψει όχι μόνο τους celebrities, αλλά και όλους εμάς με την απαράμιλλη ποιότητα, τη μοναδική αισθητική και τη διαχρονική κομψότητα που διακρίνουν τις δημιουργίες του.

Έχοντας ως πηγές έμπνευσης την ιππασία, τα κλασικά ανδρικά υποδήματα και το glamour του παλιού Χόλυγουντ, ο Ralph Lauren δημιουργεί δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή, την άνεση και τις λεπτομέρειες που κοσμούν τα σχέδιά του. Όλα τα υποδήματα του οίκου είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο Βένετο και την Τοσκάνη της Ιταλίας, περιοχές που φημίζονται για την υποδηματοποιία τους.

Για την κατασκευή των παπουτσιών εφαρμόζονται οι παραδοσιακές τεχνικές που συνήθως χρησιμοποιούνται στα ανδρικά υποδήματα: οι σόλες βάφονται με το χέρι, τα δέρματα γυαλίζονται στο χέρι και μπρούτζινα καρφιά ενώνουν τα διαφορετικά μέρη του παπουτσιού. Οι διαδικασίες αυτές εγγυώνται την ποιότητα και τη μακροζωία κάθε πολύτιμου ζευγαριού Ralph Lauren.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών