06.12.12

Τα Trends στα Παπούτσια για την Άνοιξη 2013

Οι διάσημοι Designers Γυναικείων Παπουτσιών έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρωτα τους σχέδια στα Παπούτσια της Άνοιξης 2013 και φυσικά τα παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα έχουμε ξεχωρίσει κάποια ξεκάθαρα Trends που φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν.

1. Iridescence Παπούτσια

Τα παπούτσια με Ιριδίζουσα ανακλαστική επιφάνεια είναι ένα από τα πρώτα trends που ξεχωρίσαμε. Οι designers δείχνουν να υιοθετούν αυτού του είδους τα χρώματα τόσο για τα snakeskin όσο και για τα Patent leather υλικά.

Άνοιξη 2013 - Trends στα Παπούτσια - Ιριδίσουσες Επιφάνειες

2. Mixed Media Madness - Παπούτσια με πολλά διαφορετικά υλικά

Υπάρχουν πολλά σχέδια παπουτσιών που διαθέτουν πολλά διαφορετικά υλικά στον σχεδιασμό τους. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που μας έκαναν εντύπωση και έχουν πάνω από 3 υλικά κατασκευής. Όλα τα ζευγάρια είναι πολύχρωμα, χαρούμενα και 100% ανοιξιάτικα. Φυσικά ένα στύλ βασισμένο σε τέτοια παπούτσια είναι επικίνδυνο, αλλά ο τολμών νικά!

Παπούτσια με 3 διαφορετικά πολύχρωμα υλικά - Άνοιξη 2013

3. Παπούτσια με Πλεκτές λεπτομέρειες

Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα παπούτσια με πλεκτά στις λεπτομέρειές τους. Τα Barbara Bui και τα Balmain έχουν πολλά σχέδια που καλύπτονται πλήρως από πλεκτό ύφασμα ενώ τα Rupert Sanderson και τα Isa Tapia έχουν σχέδια που μόνο ένα μέρος του παπουτσιού είναι από πλεκτό, με περίτεχνα σχέδια που θυμίζουν φτερά πουλιών.

Παπούτσια με πλεκτά details - Άνοιξη 2013

4. Παπούτσια με Δαντέλα - Πολύχρωμες δαντελωτές επιφάνειες

Παπούτσια με Πολύχρωμη Δαντέλα - Άνοιξη 2013

5. Νεκταρινί Παπούτσια

Τα πορτοκαλί ή τα Κοραλί χρώματα μας είναι γνωστά, ωστόσο για την Άνοιξη 2013 οι designers εισάγουν μία νέα απόχρωση - το Νεκταρινί. Η νέα Νεκταρινί απόχρωση στα παπούτσια θυμίζει το κοραλί αλλά στο ποιο "ζεστό" του και επίσης τονίζει έντονα και ομορφαίνει το δέρμα.

Παπούτσια σε Νεκταρινί απόχρωση - Άνοιξη 2013

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών