02.08.12

Τα Νέα Συλλεκτικά Converse All Star για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ξεκινήσει με όλο το ενδιαφέρον παγκοσμίως να εστιάζει εκεί, ενώ το ίδιο κάνουν αρκετοί σχεδιαστές και μεγάλα labels που εμπνέονται από το γεγονός. Έτσι και τα θρυλικά converse all star, όπου τα αγαπημένα μας sneakers με εμφανή επιρροή μεταμορφώθηκαν στα Chuck Taylor της 'Country' collection. Η συλλογή αυτή είναι εμπνευσμένη από 7 χώρες: Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία, Ιταλία, Τζαμάικα, Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α.

Τα μποτάκια Converse All Star είναι ντυμένα με ψηφιακά επεξεργασμένες στάμπες που παραπέμπουν σε χαρακτηριστικά της κάθε χώρας, με τη σημαία της κάθε μίας να είναι ραμμένη στην γλώσσα των παπουτσιών. τα νέα σχέδια είναι σίγουρα δελεαστικά είτε ανήκει κανείς στον πληθυσμό της κάθε χώρας είτε όχι και με το flag print να έχει πάρει τα πάνω του στη λίστα με τα trends, σίγουρα τα νέα σχέδια θα είναι περιζήτητα μιας και είναι συλλεκτικά.

Τα παπούτσια είναι ήδη διαθέσιμα στο επίσημο site της Converse για $75 το ζευγάρι καθώς και στα αποκλειστικά καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών