09.03.16

Χειροποίητα Βραδυνά & Νυφικά Παπούτσια Divina - Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

Είναι γνωστό, πως στη χώρα μας οι περισσότεροι γάμοι γίνονται την άνοιξη, όταν ο καιρός είναι πλέον αρκετά καλός ώστε η δεξίωση να γίνει σε ανοιχτό χώρο, αλλά ακόμα όχι πολύ ζεστός. Όσο περνάνε οι μέρες λοιπόν, και ο καιρός αλλάζει προς το καλύτερο, σε περίπτωση που είσαι μία από τις τυχερές που πρόκειται να παντρευτούν αυτή την άνοιξη ή το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο αγχώνεσαι για τα διαδικαστικά. Οι προετοιμασίες σου φαίνονται βουνό και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Λογικό.

Ωστόσο, σου έχω καλά νέα όσον αφορά την εμφάνιση σου στην ίσως πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου έως τώρα. Το Ελληνικό brand DIVINA με εξειδίκευση στα χειροποίητα υποδήματα, κυκλοφόρησε τη νέα του συλλογή με νυφικά αλλά και βραδυνά παπούτσια για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2016, και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τους ρίξεις μία ματιά.

Ουσιαστικά, σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεις παπούτσια που θα συνδυάσεις με το νυφικό σου αλλά και αυτά που θα φορέσεις στη μετέπειτα δεξίωση. Και εκτός απ'το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της ποιότητας κατασκευής των παπουτσιών Divina, έχεις και την ευκαιρία να στα κατασκευάσουν αποκλειστικά για εσένα στα μέτρα σου. Αν αυτό δεν σου είναι αρκετό, τότε νομίζω πως οι τιμές τους θα σε πείσουν.

Δες στις παρακάτω εικόνες τα καλοκαιρινά παπούτσια της νέας τους συλλογής, με ψηλοτάκουνα πέδιλα και υπέροχα γοβάκια που θα σε κάνουν να ονειρεύεσαι, και πήγαινε στην επίσημη σελίδα DIVINA για περισσότερες πληροφορίες

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών