26.03.13

Φθηνά Πέδιλα για την Άνοιξη & Καλοκαίρι 2013

Η άνοιξη έφτασε, το καλοκαίρι είναι ευχάριστα κοντά και πλέον πρέπει να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου συλλογή με παπούτσια που να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας για το 2013. Φυσικά δεν υπάρχει καλύτερο είδος παπουτσιού από τα πέδιλα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την απαραίτητη άνεση με το στύλ.

Τα γυναικεία πέδιλα είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις διότι μας επιτρέπουν να δείξουμε επιτέλους το πετικιούρ μας, αφήνουν τα πόδια μας να αναπνεύσουν και συγχρόνως είναι το πιο κομψό παπούτσι για την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Ευτυχώς για εμάς, τα πέδιλα είναι συνήθως απο τα πιο φθηνά υποδήματα οποιασδήποτε collection, κάτι που στις μέρες της οικονομικής κρίσης που διανύουμε είναι απολύτως απαραίτητο για ψώνια χωρίς τύψεις.

Έτσι λοιπόν, ψάξαμε και σου βρήκαμε μερικά από τα πιο όμορφα και φθηνά πέδιλα της Ελληνικής αγοράς, που μπορείς να αγοράσεις Online πολύ έυκολα και γρήγορα.

Δες στις παρακάτω εικόνες τα σχέδια που ξεχωρίσαμε και κάνε κλίκ πάνω τους για να μάθεις που θα τα βρείς και πόσο στοιχίζουν πριν και μετά την έκπτωση.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών