21.01.13

Καλογήρου Παπούτσια - Collection Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Στα καταστήματα Καλογήρου ανέκαθεν έβρισκες τα πιο glam παπούτσια, έτσι και φέτος, μέσα από τη νέα collection για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2013, θα βρείς υποδήματα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Θυληκές και sexy γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα και σανδάλια, καθώς και οι πιο στιλάτες πλατφόρμες, αποτελούν βασικά σχέδια στην συλλογή Καλογήρου, με έντονα χρώματα, εξαιρετικό σχεδιασμό και τα πιο πολυτελή υλικά κατασκευής. Τα περισσότερα από τα σχέδια της νέας συλλογής υπάρχουν ήδη στα Καλογήρου Stock houses, ωστόσο πρέπει να σε προειδοποιήσουμε πως οι τιμές τους είναι ανάλογες με την ποιότητα των υποδημάτων. Μήν περιμένεις λοιπόν να βρείς φθηνά παπούτσια, αλλά όπως γνωρίζεις ήδη, ότι πληρώνεις παίρνεις!

Για να κάνεις δικό σου κάποιο από τα παπούτσια της συλλογής Καλογήρου Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 θα πρέπει να πας μια βόλτα σε κάποιο από τα καταστήματα Καλογήρου, καθώς δεν υπάρχουν Online. Ωστόσο μην σε απογοητεύει αυτό, διότι υπάρχουν καταστήματα με stock σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τα Kalogirou Stores στο Κολωνάκι (Π. Ιωακείμ 4), στην Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 75), και το Καλογήρου Atelier στην Κηφισιά (Παναγίτσας 5). Δές εδώ όλα τα καταστήματα Καλογήρου.

Απόλαυσε τα πιο όμορφα παπούτσια της νέας collection από τα Καλογήρου stores για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013, στις παρακάτω εικόνες

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών