05.01.13

Παπούτσια MOURTZI - Μπότες από την Συλλογή Χειμώνας 2013

Τα παπούτσια Mourtzi, αν δεν σου είναι ήδη γνωστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων και τις πολύ χαμηλές τιμές τους, τότε ήρθε η ώρα να τα γνωρίσεις στο New Shoes, και τι καλύτερος τρόπος να εισέλθεις στον κόσμο των υποδημάτων Mourtzi από την νέα τους συλλογή σε Μπότες για τον Χειμώνα 2013.

Αυτή η συλλογή έχει ένα ξεκάθαρο casual ύφος και δεν ξεφεύγει από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν μία Μπότα άνετη και ευκολοφόρετη. Όλα τα σχέδια είναι από ποιοτικό δέρμα, έχουν χαμηλό τακούνι και θα τα βρείς σε 3 βασικά χρώματα...μαύρο, καφέ και μπέζ, τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από τις καθημερινές σου Μπότες? Ίσως κανένα detail, έτσι για να σπάσει η μονοτονία του μαύρου? Η Mourtzi το πρόεβλεψε και αυτό, προσθέτωντας σε κάποια από τα σχέδια μεταλλικές αγκράφες, και έτσι ολοκλήρωσε μία απλή αλλά συγχρόνως λειτουργική συλλογή από Μπότες για την καθημερινότητα σου, τις οποίες ωστόσο μπορείς πολύ άνετα να φορέσεις οπουδήποτε και με οτιδήποτε!

Σιγουρα θα αναρωτιέσαι που μπορείς να τις βρείς, ίσως και Online, και πόσο κάνουν...

Δυστυχώς τα παπουτσια Mourtzi δεν διατίθενται Online και έτσι θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να βγείς για την πολύ "κουραστική" δουλειά του shopping therapy στις βιτρίνες των καταστημάτων. Και για να σε βοηθήσουμε, σου αναφέρουμε πως το κεντρικό κατάστημα Mourtzi είναι στην Γλυφάδα (Α.Μεταξά, τηλ: 2109680260), ωστόσο μπορείς να βρείς όλα σχεδόν τα παπούτσια τους και σε άλλα καταστήματα σε όλη την Αθήνα καθώς και στην θεσσαλονίκη. Για να δείς αναλυτικές οδηγίες πήγαινε στο επίσημο site Mourtzi. Οι τιμές δυστυχώς εξαρτώνται από το κάθε κατάστημα και για να τις μάθεις σου προτείνουμε να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις.

Στις παρακάτω εικόνες δές όλες τις πανέμορφες Mourtzi Μπότες.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών