08.04.13

Πλατφόρμες & Σανδάλια Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 - Handmade Shoes by Elizabeth

Τα Handmade Shoes by Elizabeth κυκλοφόρησαν τη νέα τους συλλογή με Γυναικεία Σανδάλια και Πλατφόρμες για την σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013. Πρόκειται για χειροποίητα υποδήματα εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένα με τέχνη και μεράκι από τα καλύτερα υλικά.

Στην συλλογή Πλατφόρμες 2013 θα βρείς δεκάδες ξεχωριστά σχέδια σε πολλά διαφορετικά έντονα ανοιξιάτικα χρώματα, καθώς και παστέλ καλοκαιρινές αποχρώσεις. Κοινά στοιχεία όλων των σχεδίων είναι η μονοχρωμία, που σε μερικά παπούτσια σπάει με κάποιο εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο, και η πλατφόρμα από φελό, η οποία υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια και εξασφαλίζει την απαραίτητη άνεση στο περπάτημα χάρη στο μικρό της βάρος.

Όσον αφορά τα Σανδάλια της συλλογής 2013, εδώ τα μοτίβα αλλάζουν και πλέον κυριαρχούν οι συνδυασμοί πολλών χρωμάτων, τα οποία συνεργάζονται άψογα με τα πλούσια διακοσμητικά details, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή δροσερή collection που μας εμπνέει καλοκαιρινές διακοπές και φυσικά παραλία, όσο καμία άλλη συλλογή που έχουμε δεί μέχρι στιγμής για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Όλα τα σανδάλια Handmade Shoes By Elizabeth είναι χειροποίητα και φυσικά αξεπέραστα σε ποιότητα και στυλ.

Τέλος, να σου επισημάνουμε πως οι Πλατφόρμες και τα Σανδάλια της συλλογής Handmade Shoes by Elizabeth Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 έχουν κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό έτσι ώστε να είσαι σίγουρη πως το φοράς μόνο εσύ!

Δες μερικά από τα σχέδια της συλλογής στις παρακάτω εικόνες, ή πήγαινε στο facebook fan page Handmade Shoes by Elizabeth

Πλατφόρμες Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Σανδάλια Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών