09.02.13

Ψηλά Τακούνια: Sexy Ψηλοτάκουνα Παπούτσια με Έκπτωση

Σχετικό με

Οι εκπτώσεις είναι στα πάνω τους, οι τιμές έχουν πέσει και σου δίνεται η δυνατότητα να ψωνίσεις ό,τι έχεις βάλει στο μάτι, και φυσικά, αυτό που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, δηλαδή ψηλά τακούνια! Ή αλλιώς ψηλοτάκουνα παπούτσια, είτε αυτά είναι Γόβες, Μποτάκια, Ψηλοτάκουνα Σανδάλια ή ότι άλλο είδος παπουτσιού διαθέτει 8ποντό τακούνι και πάνω.

Τα ψηλά τακούνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του θηλυκού και sexy ντυσίματος αναβαθμίζοντας το όλο ντύσιμο και μεταμορφώνοντας τη γυναικεία σιλουέτα. Το new-shoes σου συγκεντρώνει τα πιο sexy ψηλοτάκουνα παπούτσια! Αnkle boots, πέδιλα, μποτάκια, σανδάλια και γόβες σε μία συλλογή γεμάτη θηλυκότητα και ψηλά τακούνια. Σημείωσε πως οι τιμές είναι με την έκπτωση, και μην ξεχνάς πως όσο περνάνε οι μέρες οι τιμές θα πέφτουν κι άλλο, ωστόσο τα σχέδια και τα νούμερα όλο και θα λιγοστεύουν. Οπότε μήν βιαστείς αλλά και μήν καθυστερήσεις να αγοράσεις τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα.

Για να δεις τα Ψηλά τακούνια που θα αναδείξουν την εμφάνιση σου και να μάθεις την τιμή τους καθώς και σε ποιό eshop θα τα βρείς, κάνε κλικ στις παρακάτω εικόνες.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών