06.05.12

Τα "Sex Pumps" του Louboutin. Αστεία ή Sexy;

Σχετικό με

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα pumps του Christian Louboutin φωνάζουνε "σεξ" από χιλιόμετρα μακριά - ανέκαθεν είχαν αυτή την ιδιότητα - αλλά πλέον το γράφουνε κι'όλας, και με κεφαλαία γράμματα. Τα "Sex Pumps" του τρελού σχεδιαστή, που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, έχουν τα γράμματα "S", "Ε" και "Χ" γραμμένα στα δάχτυλα με αστραφτερά κρύσταλλα σε ένα κατά τα άλλα πανέμόμορφο ζευγάρι γοβάκια 5 ιντσών. Όταν στέκεσαι με τα πόδια κολλητά, εμφανίζεται το ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο ίδιος ο Louboutin μας υπενθυμίζει, "Το καλό παπούτσι δεν είναι αυτό που σε ντύνει, αλλά αυτό που σε γδύνει".

Christian-Louboutin-sex-pumps

Με τα χρόνια ο γνωστός σχεδιαστής έχει σχεδιάσει πολλές διαφορετικές εκδοχές των κλασικών μαύρων Pumps Pigalle, συμπεριλαμβανομένων Pigalles σε έντονο ροζ, με πολύχρωμα glitter και επίσης την παραλλαγή με paint-splashes. Ο ίδιος ο Louboutin έχει περιγράψει το Pigalle ως "το σχέδιο που ενσωματώνει την καριέρα μου", λέγοντας ότι είναι "τόσο λεπτές, δεδομένου ότι προσθέτουν κάτι σέξι στο σώμα, αλλά δεν συνειδητοποιείς έυκολα ότι είναι το παπούτσι που κάνει τη διαφορά."

Louboutin-love-flats

Δεν υπάρχει όμως τίποτα το λεπτεπίλεπτο στην "Sex Pump"! Οπότε είτε πρόκειται για ένα απαίσιο παπούτσι ή μας κάνει πλάκα ο σχεδιαστής. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι το τελευταίο. η "Sex Pump" είναι στην πραγματικότητα μια αναφορά στα "Love Flats" (πάνω) του Louboutin, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την πριγκίπισσα Diana το μακρινό 1992. "Ήθελα να έχει πάντα την αγάπη στα πόδια της", λέει ο Louboutin. Τα "Love Flats" ήταν στην πραγματικότητα τα πρώτα παπούτσια σχεδιασμένα με το όνομά του Louboutin και ενώ δεν υπάρχει απόδειξη ότι η Πριγκίπισσα αγόράσε ένα ζευγάρι, πολλές άλλες γυναίκες το έκαναν. Όσον για τις "Sex Pumps", έχουν ήδη δει φορεθεί από διασημότητες, όπως η Ashanti, η Kate Upton και η Katy Perry.

Μπορείς να πάρεις το δικό σου ζευγάρι από το Net-a-Porter με περίπου 1000 €

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών