02.06.17

Το μυστικό για να περπατάς άνετα με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια

Τα ψηλοτάκουνα αποτελούν, σίγουρα, τα αγαπημένα γυναικεία παπούτσια, που δεν λείπουν από τη συλλογή καμίας γυναίκας. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και το γυναικείο σώμα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ συνδυάζονται με κάθε ντύσιμο. Ιδανικά για να μας συνοδεύσουν στις βραδινές μας εμφανίσεις, αλλά και για ένα office outfit, ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ πολλές είναι οι γυναίκες, που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι γόβες στιλέτο δεν είναι και τα πιο άνετα παπούτσια, ενώ η συχνή χρήση τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όπως πόνο στα πόδια και κάλους, που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα με μία απλή περιποίηση ποδιών.

Η λύση, όμως, που θα μας επιτρέψει να φοράμε τα εντυπωσιακά παπούτσια με ψηλό τακούνι όσες ώρες επιθυμούμε, χωρίς να κουραζόμαστε, έρχεται από τις stars του Hollywood. Η γνωστή παρουσιάστρια Guiliana Rancic αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό της.

Η Giuliana Rancic παραδέχτηκε πως δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να περπατά για πολύ ώρα πάνω σε ψηλοτάκουνα. Για το λόγω αυτό, χρησιμοποιεί προϊόντα, που αντιμετωπίζουν τον πόνο στα πόδια, όπως το σπρέι “Still Standing”, ένα φθηνό προϊόν, καθώς κοστίζει λιγότερο από 17 ευρώ και της επιτρέπει να φοράει τα αγαπημένα της παπούτσια. Βρες το εδώ εάν θέλεις να το δοκιμάσεις.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών