Παπούτσια & Υγεία

Πως να φροντίζεις τα πόδια σου και τι να προσέχεις στα παπούτσια που διαλέγεις

Τα ψηλοτάκουνα αποτελούν τα αγαπημένα γυναικεία παπούτσια, αλλά συγχρόνως είναι και πολύ επίπονα. Η λύση που θα μας επιτρέψει να φοράμε τα εντυπωσιακά παπούτσια με ψηλό τακούνι όσες ώρες επιθυμούμε, χωρίς να κουραζόμαστε, έρχεται από τις stars του Hollywood.
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 | Fit, Sizes & Health

Τα ιδανικά παπούτσια για Zumba

Τα τελευταία χρόνια, το είδος γυμναστικής, που έχουν λατρέψει οι γυναίκες είναι η Zumba, η οποία ενώ δεν χρειάζεται κάποιον ειδικό εξοπλισμό, είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια, ώστε να διευκολύνουν τις κινήσεις μας και να αποφεύγουμε τυχόν κραδασμούς και τραυματισμούς.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 | Fit, Sizes & Health

Ψηλοτάκουνα - Φορέστε τα ελέυθερα!

Τελικά ευθύνονται τα ψηλοτάκουνα για τις παθήσεις των ποδιών μας ή όχι? Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση!
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 | Fit, Sizes & Health

Πώς να περιποιηθείτε τα πόδια σας μετά τις διακοπές

Εξαφανίστε τις ξηρές ζώνες και τα σκασίματα με 5 απλά βήματα
Οι μύκητες γενικώς δημιουργούν μια άσχημη – αντιαισθητική εικόνα στο δέρμα και στα νύχια. Αν μολύνθηκες από μύκητες, δύσκολα θα τους ξεφορτωθείς – είναι πολύ, μα πολύ επίμονοι. Μάθε πώς εμφανίζονται και πώς να τους καταπολεμήσεις!
Μπορεί να χαλάνε χιλιάδες δολάρια για την περιποίηση του προσώπου τους όμως μάλλον δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στα κάτω άκρα τους τα οποία ο φακός απαθανάτισε σε... τραγική στιγμή.
Τέλος στα σκασμένα, ταλαιπωρημένα πόδια. Μόνες σας, στο σπίτι, χωρίς κόπο…
Η επιλογή αθλητικών παπουτσιών είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να φανούν όμορφα τα πόδια σου στα πιο trendy στυλ. Μπορεί να το γνωρίζεις μπορεί και όχι, αλλά το να επιλέξεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χρειάζεται αρκετά καλά μελετημένη έρευνα.
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 | Fit, Sizes & Health

Τα ψηλοτάκουνα προκαλούν...ατυχήματα!

Λατρεύετε τα ψηλοτάκουνα και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τις γόβες, σας ούτε όταν οδηγείτε; Οι γερμανοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, και προειδοποιούν πως...οι γόβες μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρα ατύχηματα!
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 | Fit, Sizes & Health

Πόνος στη μέση; Τακούνια τέλος!

Όσο και να αγαπάτε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, εφόσον το σώμα σας δώσει σήμα ότι υποφέρει με αυτές, οφείλετε να τις αποχωριστείτε. Οι ειδικοί προειδοποιούν: οι γόβες στιλέτο και τα λοιπά ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλάζουν τη στάση του σώματος...
Σελίδα 1 από 2
Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών