11.03.16

Τα πιο άσχημα παπούτσια των οίκων μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 2017

Από block heels μέχρι μποτάκια, και από rock & roll μπότες μέχρι strappy πέδιλα, η εβδομάδα μόδας του Μιλάνο μας γέμισε με εικόνες από τα παπούτσια της επόμενης σεζόν, εικόνες που χαράχτηκαν στο μυαλό μου και δύσκολα θα ξεχάσω. Όχι γιατί ήταν υπέροχα τα παπούτσια των τεράστιων οίκων μόδας, όπως Gucci, Prada & Fendi, αλλά γιατί ήταν επίπονα άσχημα. Παπούτσια που μόνο γέλιο μου προκάλεσαν.

Δεν ξέρω, ίσως προσπαθούν πάση θυσία να πρωτοτυπήσουν ενώ έχουν ξεμείνει από ιδέες, ή απλά είναι τρελοί. Διαβάζω σε διάφορα άλλα μεγάλα sites μόδας για το πόσο υπέροχα και μοντέρνα είναι τα παπούτσια της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 2017, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτομαι όταν τα κοιτάω είναι "μα καλά...έχουν χαζέψει τελείως;".

Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να διαφωνείς μαζί μου και να τα βρίσκεις αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Σε αυτή την περίπτωση ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη για τον σχολιασμό που έχω προσθέσει στις παρακάτω εικόνες, τις οποίες έχω βάλει σε σειρά από το περισσότερο προς το λιγότερο άσχημο παπούτσι.

"Απόλαυσε" τις τελευταίες εμπνεύσεις των μεγάλων σχεδιαστών μόδας και σχολίασε παρακάτω το, κατα την γνώμη σου, πιο άσχημο απ'όλα.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών