14.03.17

Έγραψε το βιογραφικό του πάνω σε ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια Nike

Η αναζήτηση εργασίας είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη διαδικασία, ιδιαίτερα στην Ελλάδα του σήμερα, και σίγουρα απαιτεί πολύ υπομονή και επιμονή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου, και ένα από τα πιο σημαντικά είναι η δημιουργία ενός καλού βιογραφικού. Βέβαια, αυτό είναι κάτι πού όλοι πλέον γνωρίζουν, και όλοι σχεδόν κάνουν ήδη, ελαχιστοποιώντας το όποιο πλεονέκτημα μπορεί να σου έδινε ένα καλογραμμένο και πλήρες βιογραφικό. Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσες ίσως να προσπαθήσεις για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό;

Και βέβαια υπάρχει, ονομάζεται "thinking outside the box" και ουσιαστικά σημαίνει να σκέφτεσαι χωρίς στερεότυπα και με όσον το δυνατόν λιγότερη επιρροή από το κατεστημένο. Αυτό ακριβώς έκανε ένας σκηνοθέτης ονόματι Rudy Crown και κατέληξε να μετατρέψει το βιογραφικό του σε ένα ζευγάρι παπούτσια Nike!

Έγραψε επιγραμματικά πάνω στα λευκά Nike όλες τις πληροφορίες του βιογραφικού του, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έφτιαξε και κουτί για τα νέα του παπούτσια!

Τρελό; Κι'όμως ίσως είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις δείχνοντας στον επίδοξο εργοδότη σου πως έχεις την τάση να σκέφτεσαι "outside the box" και να κυνηγάς κάτι που θέλεις με όλο σου το είναι.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών