14.02.13

Πως να Συνδυάσεις τις Κόκκινες Γόβες σου

Οι περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας έχουν ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες. Οι κόκκινες γόβες ανέκαθεν αποτελούσαν φετίχ των ανδρών. Aν ρωτήσετε 10 άνδρες οι 8 θα σας πουν πως τους αρέσουν οι κόκκινες γόβες και οι άλλοι δύο θα πουν οτι η αδυναμία τους είναι οι μαύρες γόβες. Πάμε να δούμε πως θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε επιτυχημένα τις κόκκινες γόβες μας.

1. Φορέστε τις κόκκινες γόβες σας με ένα κόκκινο πουλοβεράκι και ένα φορεματάκι από μέσα. Η μαύρη Chanel τσάντα για την πλάτη θα δώσει ένα πιο χαλαρό στυλ στην εμφάνισή σας.

2. Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε τις γόβες σας είναι με παντελόνι, ένα μαύρο πουλόβερ και κόκκινη λεπτή ζώνη. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς είναι πολύ της μόδας και θα σας δώσουν ένα έξτρα στυλ.

3. Ο επόμενος συνδυασμός είναι για τις κυρίες που προτιμούν το πιο καθημερινό και casual Στυλ. Τα πουκάμισα φέτος θα είναι το απόλυτο τρεντ, οπότε σε συνδυασμό με ένα τζιν θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα όλη μέρα.

4. Τέλος για πιο επίσημες εμφανίσεις σας, το συγκεκριμένο φόρεμα συνδυασμένο με μία κόκκινη ζώνη θα σας δώσει το τέλειο σύνολο στη στιγμή. Συνδυάστε το με τσαντάκι με κόκκινες καρδούλες και θα είστε στο επίκεντρο της βραδιάς.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών