06.10.11

Χώρισες; Αγόρασε ψηλοτάκουνα!

Σχετικό με

Νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλες οι γυναίκες ισχυρίζονται εδώ και χρόνια... ότι οι ψηλοτάκουνες γόβες μας αλλάζουν την ψυχολογία.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε η Washington Post, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει μια γυναίκα ένα χωρισμό είναι τα ψώνια! Συγκεκριμένα, οι γόβες στιλέτο είναι αυτές που θα της φτιάξουν κατά κύριο λόγο τη διάθεση, ενώ ακολουθούν οι αγορές σε ρούχα, επώνυμες τσάντες και σεξι εσώρουχα.

Οι γυναίκες, μάλιστα, που απάντησαν στη σχετική έρευνα, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν ένα χωρισμό είναι να αγοράσουν ψηλοτάκουνες γόβες.

Τα τρία τέταρτα των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα αποκάλυψαν πως τις πρώτες μέρες του χωρισμού τους, προτίμησαν να ξοδεύουν χρήματα για ψώνια και για τον καλλωπισμό τους. Το 47% μάλιστα, δήλωσε πως θα μπορούσε να ξοδέψει μέχρι και 300 ευρώ.

Τέλος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Clothes Show London, το 60% των γυναικών χρειάζεται περίπου τρεις μήνες για να συνέλθει από ένα χωρισμό και σε αυτό το χρονικό διάστημα τα ψώνια αποτελούν τη βασική τους ασχολία. Όσες πάλι δεν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση περιορίζονται στη συμπαράσταση των φίλων τους!

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών