21.06.12

Άνετα καλοκαιρινά ανατομικά παπούτσια με στυλ

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος για να ξεκουράσεις τα πόδια σου από την κλεισούρα του χειμώνα, με τις μπότες, τις κλειστές μπαλαρίνες και τις γόβες. Γι’αυτό καλό θα ήταν να έχεις ένα ζευγάρι ανατομικά παπούτσια που θα σε ξεκουράζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα είναι μεν φλατ, αλλά έχουν το κατάλληλο πάχος στη σόλα τους που απορροφά τους κραδασμούς. Είναι 100% άνετα, ανατομικά και έχουν ρυθμιζόμενο λουράκι στην πλειοψηφία τους. Ακόμα και αν βραχούν δεν παθαίνουν τίποτα και ούτε μυρίζουν άσχημα.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα έτσι ώστε να μπορείς να το φοράς καθημερινά με κάθε σου σύνολο. Μάρκες όπως οι Birkenstock, Birki’s, Papillio και πολλές άλλες βγάζουν διάφορα σχέδια σε όλα τα χρώματα. Η αξία τους κυμαίνεται στα 30 έως 70 ευρώ! Μάλιστα πολλές από αυτές τις μάρκες έχουν βγάλει και μερικά πιο βραδινά σχέδια για όσες αναζητούν την άνεση 24 ώρες το 24ωρο.

Προτάσεις Online Αγορών :

Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ιδανικά και για έγκυες καθώς προσφέρουν μεγάλη άνεση και ευκολία κινήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολλές είναι οι σταρ που τα προτιμάνε σε κάθε τους εμφάνιση.

02

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών