26.10.12

Γαλότσες. Tα πιο in fashion σχέδια της αγοράς!

Σχετικό με

Ως γυναίκα μπορείς πανεύκολα να με νιώσεις και να καταλάβεις πως είναι να ντύνεσαι το πρωί, να έχεις όλη την καλή διάθεση να πας όμορφα ντυμένη στο γραφείο και ο καιρός να σου κάνει τέτοια παιχνίδια που οκ μπορώ να δεχτώ το "μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος", δεν μπορώ όμως να δεχτώ τα κρυολογήματα. Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό και με διάθεση για μοδάτη εμφάνιση μία λύση μόνο βρήκα... γαλότσες! Είναι αυτές οι μπότες που δεν περνάει ούτε ιδέα υγρασίας μέσα τους, τις αγαπάς και τις αγαπάμε!

Οι γαλότσες υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στην αγορά με την Kate Moss το 2007 να τις φοράει σε φεστιβάλ με καυτό σορτς και military jacket εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα του trend στα ύψη! Η αμαρτία είναι και όσες φορές κι αν το λέω το ίδιο ηδονικά νιώθω πως όταν τις είχα πρωτοπάρει, η επιλογή μου προκάλεσε το γέλιο των γύρω μου. Πόσο δικαιωμένη νιώθω!

Αφού λοιπόν οι γαλότσες είναι τάση που οδήγησε σε μανία και υπάρχουν σε υπεραφθονία στην αγορά είναι σαφέστατα η σωστότερη επιλογή για τις βροχερές αλλά και τις απλά κρύες μέρες που έρχονται. Και τι καλύτερο από το να δούμε τι υπάρχει στην αγορά αλλά και τι κυκλοφορεί από κομμάτια με επώνυμη υπογραφή.

Δές όλες τις επιλογές μας στις παρακάτω εικόνες, Κάνε κλίκ για να μάθεις που θα τις βρείς.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών