08.08.12

Γυναικεία Παπούτσια Χειμώνας 2012-2013. Οι Προτάσεις των Σχεδιαστών

Κάθε σεζόν, η διεθνής βιομηχανία της μόδας, προτείνει καινούργια σχέδια παπουτσιών, κεντρίζοντας τις επιθυμίες των γυναικών, που έχουν αναδείξει το συγκεκριμένο αξεσουάρ σε φετιχιστικό αντικείμενο λατρείας, παραβλέποντας πολλές φορές, ακόμη και τους χρηστικούς λόγους, για τους οποίους πρωτοδημιουργήθηκε.

Όπως και να έχει, εμείς συγκεντρώσαμε όλα, όσα παρουσιάστηκαν στα défilé των σχεδιαστών, για την σεζόν: “Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012 / 2013” και σας τα παρουσιάζουμε...

Παρατηρώντας τα, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι οι φόρμες τους, επιστρέφουν σε κλασσικότερες γραμμές. Τα τακούνια τους, είναι από λεπτά - stiletto, έως χοντρά - τετραγωνισμένα, ενώ δεν λείπουν και τα flat, τα οποία όμως τα συναντάμε σε μικρότερη συχνότητα από τις προηγούμενες σεζόν. Οι φιάπες παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία στο πάχος τους, ενώ πολλές φορές κάνουν ιδιαίτερη την παρουσία τους, λόγω των υλικών ή χρωμάτων τους.

Στα υλικά, είδαμε διάφορες ποικιλίες δερμάτων, λιγότερα υφάσματα (πάντα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν), έντονα μεταλλικά αξεσουάρ και πλεξιγκλάς (σε τακούνια).

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών