11.10.12

Τα πιο hot παπούτσια που παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι...για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2012 2013

Δεν είναι λίγοι - ακόμη και επιστήμονες - που έχουν κάνει έρευνες ώστε να εξηγήσουν με κάποιο τρόπο την αιτία πίσω από την εμμονή που έχουν οι γυναίκες με τα παπούτσια. Είναι μία σχέση που όλες έχουμε παραδεχτεί πως είναι ερωτική υπό την έννοια όμως πως όταν τα βλέπεις τα ερωτεύεσαι. Τα θέλεις δικά σου και στη θέα τους ή στη φαντασίωση να τα φοράς σταματά κάθε είδους αναστολή ή ηθική...

Πόσες έχουν ξοδέψει τα χρήματα που είχαν κρατημένα για να καλύψουν πάγια έξοδά τους; Πολλές! Οι επιστήμονες από την άλλη το έχουν εμβαθύνει ακόμη πιο πολύ υποστηρίζοντας πως το τι παπούτσια επιλέγεις να φορέσεις έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνεις σεξ ή με το πόσο έντονη σεξουαλικότητα έχεις. Σα να λέμε δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ο Christian Louboutin - ποια δεν αγαπάει τις κόκκινες σόλες - μίλησε για τον τρόπο που οι γυναίκες συνδέουν τον πόνο των πελμάτων τους με το σεξ και πως όσο περισσότερο πονάς τόσο πιο πολύ πορώνεσαι. Τι να πω εγώ; Δεν είμαι ούτε επιστήμονας ούτε - προφανώς - ο Louboutin... Αλήθεια ή ψέματα όλα αυτά, η καθεμία ας ταξιδέψει στο υποσυνείδητο της κι ας δει τι είναι αυτό που την κάνει να γίνεται μία άλλη στη θέα ενός stiletto τακουνιού.

Το NEWSHOES, που εκτιμάει τα γυναικεία πάθη στη μόδα, σου συγκέντρωσε όλους τους οίκους μόδας και σου παρουσιάζει όλα εκείνα τα δημιουργήματα που θα γαργαλήσουν τις επιθυμίες σου.

Δές τα παπούτσια Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012-13 κάνοντας κλίκ στις παρακάτω εικόνες.

Λίστες αγαπημένων παπουτσιών από άλλους χρήστες
Δημοφιλείς λίστες αγαπημένων παπουτσιών
Πρόσφατες λίστες αγαπημένων παπουτσιών